Rintch Basketballcamp. 
21. – 23. desember. 
Bygdøhus, Huk Aveny, Oslo .
kr. 1150 

Rintch basketballcamp - juleferie

På Rintch Basketballcamp i desember blir Patrik Johansen hovedtrener. Han er fra Sverige og har trent barn til proff de siste 27 årene, og har bevist at han har hjulpet spillere til neste nivå – enten det er å komme inn på basketballskole, college, landslag eller proffspill.
Patrik er også spillerutviklingstrener ved det svenske basketballforbundet.

Det er obligatorisk å bruke Rintch Academy treningstøy under vår BasketCamp. Hvis du har det allerede, trenger du ikke å kjøpe en ny.

Spillere må også ta med basketball 🏀, lunsj, vannflaske, snacks og godt humør 😄

Sted: Bygdøhus, Huk Aveny, Oslo

Tid: kl. 1000 – 1500

Dato: torsdag 21. desember – lørdag 23. desember

Pris: kr. 1150,-

For gutter og jenter på alle nivåer i aldersgruppene:

Easy Basket 8 til 12 år

Vi ønsker at basketball skal være gøy. Har du det gøy, lærer du også mye bedre. Easy Basket er navnet på det svenske, norske og danske basketballforbundets pedagogiske konsept for barn. Og det er akkurat slik det høres ut. Ekte basketball, men med enklere regler slik at alle kan delta i spillet og ha det skikkelig gøy sammen og utvikle seg på beste måte.

Basketball fra 13 år og oppover

Fra 13 år lærer vi grunnleggende basketball men fortsatt med hensyn til spillernes utviklingsnivå.

 

Metodene som er brukt

BESLUTNINGSTAKING

Vi skaper miljøer med høy ytelse ved å øke beslutningstakingen samtidig som vi skjerper dine individuelle ferdigheter ved å bruke spillbaserte metoder.

VERKTØY

Du vil få verktøy og lære strategier for å maksimere potensialet ditt som spiller.

MAKSIMERE POTENSIALET

Som trenere og trenere hjelper vi spillere på reisen mot deres mål om å komme inn på basketballskoler, landslag, college eller profesjonelle spill.

 

“Drillo – Endre spillet en avgjørelse om gangen!”

 

På Rintch Academy setter vi en standard for verdier, inkludert å levere høy basketballkompetanse i henhold til aldersgruppen.

En investering

Vi vil gjerne bevise investeringen foreldre tar når de melder barna sine til akademiet vårt. Blant flere foreldre som gir oss tilbakemelding, her er èn kommentar:

“Kamil som er Konrads far:  Mine sønners lagkamerat anbefalte på det varmeste å bli med i Rintch Academy. Jeg vil gjerne si tusen takk for denne flotte basketcampen!” Kristine Lise datter Martens.”

“Verdi har en pris, og vi gjør vårt beste for å finne en balanse ved å levere et baskteballprogram som er økonomisk forsvarlig. Selvfølgelig forstår vi frivillighetskulturen i norsk basketball. Samtidig har våre profesjonelle instruktører og trenere fra utlandet høy kompetanse og må kompenseres for sitt arbeid. Dette er hvordan programmet vårt er lagt opp til, og vi setter pris på foreldrenes tillit og støtte. La oss sammen fortsette å forbedre norsk basketball.” Rintch

Tilbakemeldinger

Om høstens basketballcamp, hva synes spillerne? Hva vil spillerne ta med seg for å fortsette å forbedre seg? Nedenfor er det de sa:

“Lese basketballbanen bedre, se lagkameratene mine, pass bedre, skyt bedre. Jeg skal fortsette med å sjonglere tennisballene for å fortsette å bli bedre.” Edvard (12) fra Centrum Tigers.

“Mine syns- og skyteferdigheter er det jeg jobbet i disse dager. Jeg vil fortsette å forbedre min venstre hånd.” Konrad (12) fra Centrum Tigers.

“Jeg lærte å lese banen bedre og passere bedre. Jeg liker veldig godt å sjonglere tennisballene, så jeg vil fortsette å trene på det.” August (12) fra Centrum Tigers.

“Jeg lærte mye om synet mitt og se basketballbanen bedre. Og jeg vil fortsette å bruke tipsene for å skyte bedre.” Liv (13) fra Kjelsås Basket.

“Jeg lærte om skyteteknikk og bruk av bakbrettet, og jeg vil fortsette å trene skyteteknikken min.” Yannick (14) fra Ås Basket.

Vår spesielle gjestetrener

Patrik Johansen aka Drillo

Han er fra Sverige og har trent barn til proff de siste 27 årene, og har bevist at han har hjulpet spillere til neste nivå – enten det er å komme inn på basketballskole, college, landslag eller proffspill. 
Patrik er også spillerutviklingstrener hos ved den svenske basketballforbundet.