Om Rintch Academy

Målet mitt er å dele min erfaring med unge spillere som ønsker å realisere drømmene sine og inspirere dem ved å bruke de parallelle verdiene mellom basketball og livet generelt.

Med bakgrunn i min spillerkarriere startet jeg opp Rintch Academy – et basketballutviklingsprogram som inkluderer individuell trening, PT Duo, gruppetrening (små grupper inntil 4 personer) og Basketball Camps. Vi tilbyr også muligheter gjennom mitt store nettverk hjelp til å knytte kontakter internasjonalt. Gjennom disse programmene har vi lykkes med å utvikle basketballspillere i Norge.

I tillegg brenner jeg for inkludering og utvikling av barn og unge både atletisk og personlig, og tilbyr også multisport-program og et samarbeidsprosjekt kalt Rintch Meet&Greet for å skape en sosial møteplass og integrere og hjelpe barn og unge.

 

Som profesjonell basketballspiller spilte jeg i de skandinaviske toppligaene i Danmark og Norge. På slutten av min spillerkarriere startet jeg mitt eget basketballakademi i Norge, og jeg fortsatte å videreutvikle min internasjonale erfaring ved å delta på basketballcamps på høyt nivå rundt om i verden.  Jeg er også veldig aktiv med basketballprogrammer i Italia og Brasil.

Hvem er Rintch Ikotela?

Jeg er opprinnelig fra Brussel i Belgia og har 20 års+ internasjonal erfaring som profesjonell basketballtrener. Mitt søkelys er å skape et trygt og inkluderende miljø for utvikling av barn og ungdom.

  • 20-års+ erfaring i å bruke idrettens verdier som grunnlag for utvikling av barn og ungdom.
  • 20-års+ erfaring fra utdanning av barn og ungdom.
  • Grunnlegger av det eneste basketballakademi i Norge i 2011 med over 2000 deltagere til dags dato.
  • Assistenttrener på internasjonalt nivå med Elfenbenskystens landslag under Afrikamesterskapet 2015 i Tunis.

Jeg startet min basketballkarriere i Belgia før jeg spilte US College Basketball ved Montgomery College i Maryland. Videre jeg fortsatte min høyere utdanning ved University of Maryland U. College.

Da jeg var studentidrettsutøver i USA, trente jeg barn og ungdom i veletablerte idrettsprogrammer til jeg ble assistenttrener i mitt «alma mater» ved Montgomery College.

Klubbavtaler

For å øke deltakelsen, samarbeider vi med basketballklubber, ungdomsklubber, for å hjelpe dem på følgende områder:

Teknisk

Med gruppetreningsøkter, basketcamps og andre relevante basketballaktiviteter.

Økonomisk

Vi jobber som prosjektleder på klubbenes vegne med å søke om midler og sponsorer.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Traveling Team

Vårt Traveling Team-program startet i 2012 med å samle spillere fra hele Norge for å delta i konkurrerende internasjonal basketball. Spillere ble tatt under våre aktiviteter og for de mest ambisiøse ga dem kanten til å bli tatt ut i det norske landslaget. I større grad ble noen spillere valgt til å spille internasjonal basketball i svært konkurransedyktige akademier i Roma Italia og i US College Basketball.

N

2012 Brussels Belgium – Evolution Academy

N

2013 Rome Italy – Stella Azzurra Academy

N

2014 Rome Italy – Stella Azzurra Academy

N

2015 Rabat Morocco – Prince Moulay of Morocco International Tournament

N

2015 Kaunas Lithuania – Sabonis Academy

N

2016 Kaunas Lithuania – Baltic Tour

N

2017 Rome Italy – Roman Tour

Telefon + 47 96 72 69 37

E-post

rintch@rintch.no

@copyright – Rintch.no The 1st Basketball Academy in Norway

Adresse

Bygdøhus Arena

Huk Aveny 45

0287 Oslo