Om Rintch Academy

Målet mitt er å dele min erfaring med unge spillere som ønsker å realisere drømmene sine og inspirere dem ved å bruke de parallelle verdiene mellom basketball og livet generelt.

Bakgrunn

Med bakgrunn i min spillerkarriere startet jeg opp Rintch Academy – et basketballutviklingsprogram som inkluderer individuell trening, PT Duo, gruppetrening (små grupper på 4-8 personer) og Basketball Camps.

Nettverksbygging

Vi tilbyr også muligheter gjennom mitt store nettverk hjelp til å knytte kontakter internasjonalt. Gjennom disse programmene har vi lykkes med å utvikle basketballspillere i Norge.

Min visjon

I tillegg brenner jeg for inkludering og utvikling av barn og unge både atletisk og personlig, og tilbyr også multisport-program og et samarbeidsprosjekt kalt Rintch Meet&Greet for å skape en sosial møteplass og integrere og hjelpe barn og unge.

 

Som profesjonell basketballspiller spilte jeg i de skandinaviske toppligaene i Danmark og Norge. På slutten av min spillerkarriere startet jeg mitt eget basketballakademi i Norge, og jeg fortsatte å videreutvikle min internasjonale erfaring ved å delta på basketballcamps på høyt nivå rundt om i verden.  Jeg er også veldig aktiv med basketballprogrammer i Italia og Brasil.

Hvem er Rintch Ikotela?

Jeg er opprinnelig fra Brussel i Belgia og har 20 års+ internasjonal erfaring som profesjonell basketballtrener. Mitt søkelys er å skape et trygt og inkluderende miljø for utvikling av barn og ungdom.

  • 20-års+ erfaring i å bruke idrettens verdier som grunnlag for utvikling av barn og ungdom.
  • 20-års+ erfaring fra utdanning av barn og ungdom.
  • Grunnlegger av det eneste basketballakademi i Norge i 2011 med over 2000 deltagere til dags dato.
  • Assistenttrener på internasjonalt nivå med Elfenbenskystens landslag under Afrikamesterskapet 2015 i Tunis.

Jeg startet min basketballkarriere i Belgia før jeg spilte US College Basketball ved Montgomery College i Maryland. Videre jeg fortsatte min høyere utdanning ved University of Maryland U. College.

Da jeg var studentidrettsutøver i USA, trente jeg barn og ungdom i veletablerte idrettsprogrammer til jeg ble assistenttrener i mitt «alma mater» ved Montgomery College.

Våre verdier

Inspirere

Inspirere på en positiv måte å gjøre en forskjell i folks liv. Vi ønsker at unge husker noe spesielt viktig for dem.

Dele kunnskap

Kunnskap er bare verdifull hvis den deles. Dette er grunnen til at vi tar med eksperter for å levere det de kan best. 

Forbedre deg

Vi mener at du alltid kan forbedre deg – uansett nivå. Arbeidet stopper ikke etter treningsøktene våre, og vi trener spillere på en måte slik at de motiveres til å fortsette å forbedre seg selv.

Traveling Team

Vårt Traveling Team-program startet i 2012 med å samle spillere fra hele Norge for å delta i konkurrerende internasjonal basketball. Spillere ble tatt under våre aktiviteter og for de mest ambisiøse ga dem kanten til å bli tatt ut i det norske landslaget. I større grad ble noen spillere valgt til å spille internasjonal basketball i svært konkurransedyktige akademier i Roma Italia og i US College Basketball.

N

2012 Brussels Belgium – Evolution Academy

N

2013 Rome Italy – Stella Azzurra Academy

N

2014 Rome Italy – Stella Azzurra Academy

N

2015 Rabat Morocco – Prince Moulay of Morocco International Tournament

N

2015 Kaunas Lithuania – Sabonis Academy

N

2016 Kaunas Lithuania – Baltic Tour

N

2017 Rome Italy – Roman Tour

Telefon + 47 96 72 69 37

E-post

rintch@rintch.no

@copyright – Rintch.no The 1st Basketball Academy in Norway

Adresse

Bygdøhus Arena

Huk Aveny 45

0287 Oslo