Multisport

Rintch Academy er et idrettsakademi som tilbyr barn og ungdom allidrettsaktiviteter.

Allidrettsaktiviteter er levert av profesjonelle instruktører, og er åpent for alle fra 6 – 19 år. Det er også tilrettelagt for barn og ungdom med ulike utfordringer.

Vi har levert dette tilbudet til barnehager, skoler, ressurssenter, ungdomsklubber og relevante organisasjoner som jobber med barn og ungdom.

For å bestille og for mer informasjon kan du kontakte oss på 967 26 937 og rintch@rintch.no

Våre aktiviteter i SFO-tiden, helger og skoleferier:

Basketball

Basketballaktiviteter på startnivå inkludert ferdigheter og spill. En måte å bli introdusert for basketball og ha det gøy. Også en mulighet til å begynne å utvikle seg til en god spiller.

Kids Fitness

Dette er en mulighet til å forbedre fysiske og mental kapasitet gjennom et Fitness Circuit Training. På samme tid ha det gøy og oppmuntre hverandre

Kids Wellness

Et konsept der barn og ungdom m￸øtes og har det gø￸y, og lærer å ta vare på kroppen. Det inkluderer pusteteknikker, t￸øying og samtaler for å forbedre både fysiske og psykiske utfordringer og lære om å forbedre livskvaliteten. Oppleve mestring og skape balanse mellom de forskjellige områdene av et menneskeliv.

E-sport

Organiserte online videospillaktiviteter individuelt eller i grupper. En mulighet til å være kreativ på spilling i kombinasjon med en av de tre sportsaktivitetene.

Vennligst registrer deg på skjemaet:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvilken idrettsaktivitet du ønsker å delta på?
Treningstøy:
Det er obligatorisk å bruke Rintch Academy treningstøy under vår BasketCamp. Hvis du har det allerede, trenger du ikke å kjøpe en ny. Spillere må også ta med basketball 🏀, lunsj, vannflaske, snacks og godt humør 😄 (Når du kjøper RINTCH ACADEMY treningstøy, er du ikke forpliktet til å kjøpe nye.)
Jeg har lest og forstått de generelle betingelsene.
Link til generelle betingelser: https://www.rintch.no/generelle-vilkar-multisport
Jeg ønsker å kjøpe:

Telefon + 47 96 72 69 37

E-post

rintch@rintch.no

@copyright – Rintch.no The 1st Basketball Academy in Norway

Adresse

Bygdøhus Arena

Huk Aveny 45

0287 Oslo