Multisport

Multisport er en mulighet for barn og unge til å prøve ulike sportsaktiviteter som er relevante for basketball. Dette er også en god sosial arena for inkludering.

Multisportaktivitetene er levert av profesjonelle instruktører, og er åpent for alle fra 6 – 19 år. Det er også tilrettelagt for barn og ungdom med ulike utfordringer.

Vi har levert dette tilbudet til barnehager, skoler, ressurssenter, ungdomsklubber og relevante organisasjoner som jobber med barn og ungdom.

Vi vil snart komme med Multisport på SNØ i Lørenskog.

For å bestille og for mer informasjon kan du kontakte oss på 967 26 937 og rintch@rintch.no

Våre aktiviteter i SFO-tiden, helger og skoleferier:

Basketball

Basketballaktiviteter på startnivå som utvikler ferdigheter og spill. En måte å bli introdusert for basketball og ha det gøy. Også en mulighet til å begynne å utvikle seg til en god spiller.

Kids Fitness

Dette er en mulighet til å forbedre fysiske og mental kapasitet gjennom et Fitness Circuit Training. På samme tid ha det gøy og oppmuntre hverandre

Kids Wellness

Et konsept der barn og ungdom m￸øtes og har det gø￸y, og lærer å ta vare på kroppen. Det inkluderer pusteteknikker, t￸øying og samtaler for å forbedre både fysiske og psykiske utfordringer og lære om å forbedre livskvaliteten. Oppleve mestring og skape balanse mellom de forskjellige områdene av et menneskeliv.

E-sport

Organiserte online videospillaktiviteter individuelt eller i grupper. En mulighet til å være kreativ på spilling i kombinasjon med en av de tre sportsaktivitetene.

Telefon + 47 96 72 69 37

E-post

rintch@rintch.no

@copyright – Rintch.no The 1st Basketball Academy in Norway

Adresse

Bygdøhus Arena

Huk Aveny 45

0287 Oslo