Fra Georgia USA til Norge

Her er en historie om Taylor en ung jente på 12 år og hennes bror Parker som er 10 år, som kom på besøk til Norge fra Georgia i USA. Moren deres Brooke Sherry Khodabakhsh kontaktet oss for å se om det var en mulighet for å spille basketball med oss under deres korte besøk i Oslo 12. og 13. juni. Selv om vi allerede var booket på de dagene og trente spillere på andre steder, ønsket vi å legge til rette for en løsning for våre besøkende.

Alle våre spillere er fra forskjellige klubber i Norge, og vi henvendte oss til kontaktene våre i Kjelsås Basket i Oslo og deres vennlige foreldre for å høre om de kunne hjelpe oss. Kjelsås Basket og deres flinke trenere leverte en flott treningsøkt til disse to amerikanske tenåringene – sammen med Kjelsås Basket-spillere! Begge foreldrene deres var takknemlige for muligheten til å bli ønsket hjertelig velkommen i Kjelsås Basket-miljø. Taylor og Parkers mor var veldig glad for at de fikk en internasjonal basketballopplevelse, og hun tok bilder og videoer som suvenir.

“Jeg var veldig glad for at de fikk en internasjonal basketballopplevelse” sier moren til Taylor og Parker.

For oss på RINTCH ACADEMY er dette hva basketball betyr. En måte å bringe mennesker fra ulik bakgrunn sammen uten grenser. Vi verdsetter samhold og løfter andre. Sammen ønsker vi å bidra til et kollektivt utviklingsprogram for barn og unge i Norge gjennom basketball, og å fortsette samarbeidet med basketballklubber og relevante organisasjoner som jobber med barn og unge i Norge.

Igjen tusen takk til Kjelsås Basket – vi gleder oss til neste mulighet.