Med internasjonal gjestetrener Dante Calzoni!

Dato: mandag 5. til torsdag 8. august

Tid: Kl. 10.00 – 15.00

Spillere fordeles i gruppenivå og aldersgrupper:
Gutter og jenter født 2011 – 2005 og 2016 – 2012

Pris Kr 1650,- inkludert t-skjorte
Rintch Academy reversibel singlet og shorts er ikke obligatorisk, men anbefales.

Vi gleder oss til å se deg!

Når du får kvittering for betalt BasketCamp, klikk på linken for å registrere kontaktinfo mm.

Husk å  ta med basketball 🏀, lunsj, vannflaske, snacks og godt humør 😄

        

Mål med basketcampen

Målet med denne BasketCampen er å hjelpe spillere til å bli bedre med beslutningstaking.

Vårt treningsprogram for basketballutvikling er tilpasset tenåringer, inkludert individuelle og kollektive grunnleggende for å spille organisert basketball. Denne sommeren fokuserer treningen vår på hvordan du kan bli effektiv i 1 mot 1, 2 mot 2, 3 mot 3, 4 mot 4 og 5 mot 5.

Vår trening er tilpasset spillere fra nybegynnere til landslagsnivå.

 

Spillere har en mulighet til å trene med Dante Calzoni, en tidligere Euroleague-vinner som trener med Banco Roma Italia.
I Italia er Dante en “formatore” som betyr at han er ansvarlig for å levere trenerlisenser til trenere i det italienske basketballforbundet (FIP).

Dante har vært hos Rintch Academy i 13 år og har hjulpet flere spillere i deres utvikling, inkludert nåværende norske landslagsspillere som Sjur Berg, Johan Flaa og Eric Borg for å nevne noen.
Gjennom årene har vi fått mange takknemlige tilbakemeldinger om Dante fra både foreldre og spillere i Norge.

les tilbakemeldinger

“Lese basketballbanen bedre, se lagkameratene mine, pass bedre, skyt bedre. Jeg skal fortsette med å sjonglere tennisballene for å fortsette å bli bedre.” Edvard (12) fra Centrum Tigers.

“Mine syns- og skyteferdigheter er det jeg jobbet i disse dager. Jeg vil fortsette å forbedre min venstre hånd.” Konrad (12) fra Centrum Tigers.

“Jeg lærte å lese banen bedre og passere bedre. Jeg liker veldig godt å sjonglere tennisballene, så jeg vil fortsette å trene på det.” August (12) fra Centrum Tigers.

“Jeg lærte mye om synet mitt og se basketballbanen bedre. Og jeg vil fortsette å bruke tipsene for å skyte bedre.” Liv (13) fra Kjelsås Basket.

“Jeg lærte om skyteteknikk og bruk av bakbrettet, og jeg vil fortsette å trene skyteteknikken min.” Yannick (14) fra Ås Basket.

En investering

Vi vil gjerne bevise investeringen foreldre tar når de melder barna sine til akademiet vårt. Blant flere foreldre som gir oss tilbakemelding, her er èn kommentar:

“Kamil som er Konrads far:  “Mine sønners lagkamerat anbefalte på det varmeste å bli med i Rintch Academy. Jeg vil gjerne si tusen takk for denne flotte basketcampen!”

Verdifull basketballtrening har en pris, og vi gjør vårt beste for å finne en balanse ved å levere et baskteballprogram som er økonomisk forsvarlig. Selvfølgelig forstår vi frivillighetskulturen i norsk basketball. Samtidig har våre profesjonelle instruktører og trenere fra utlandet høy kompetanse og må kompenseres for sitt arbeid. Dette er hvordan programmet vårt er lagt opp til, og vi setter pris på foreldrenes tillit og støtte. La oss sammen fortsette å forbedre norsk basketball.

Best regards, Rintch