Peter er tilbake på vår BasketCamp i påskeferien!

Sted: Bygdøhus Arena, Huk Aveny, Oslo.

Pris: kr. 1.250,- inkl. T-skjorte

Vi tilbyr denne gangen to separate dager for to forskjellige aldersgrupper:

Mandag 25. og tirsdag 26. mars for spillere 13 år og eldre.

Onsdag 27. og torsdag 28. for spillere 8 – 12 år.

Husk påmeldingsfrist 22. mars!! Vi gleder oss til å se deg!

Meld deg på her:

Når du får kvittering for betalt BasketCamp, klikk på linken for å registrere kontaktinfo mm.

Husk å  ta med basketball 🏀, lunsj, vannflaske, snacks og godt humør 😄

        

personlighet og entusiasme

Mange av oss møtte Peter i oktober 2023 under vår BasketCamp i høstferien. Treningsmetodene hans overrasket både spillere og foreldre. Hans morsomme personlighet og entusiasme ble veldig velkommen av spillerne våre, så vi fikk bare positive tilbakemeldinger.

morsomme aktiviteter

Spillere vil finne ut morsomme aktiviteter som ikke ser ut som basketball, og som samtidig er relevante for å forbedre spillernes evne til å spille basketball. Peters metoder kan tilpasses spillere fra alle nivåer fra nybegynnere til mest avanserte.

 

Under BasketCamp i påskeferien kan spillere forvente å bli utfordret på en morsom måte og samtidig finne ut om sine egne evner.

les tilbakemeldinger

“Lese basketballbanen bedre, se lagkameratene mine, pass bedre, skyt bedre. Jeg skal fortsette med å sjonglere tennisballene for å fortsette å bli bedre.” Edvard (12) fra Centrum Tigers.

“Mine syns- og skyteferdigheter er det jeg jobbet i disse dager. Jeg vil fortsette å forbedre min venstre hånd.” Konrad (12) fra Centrum Tigers.

“Jeg lærte å lese banen bedre og passere bedre. Jeg liker veldig godt å sjonglere tennisballene, så jeg vil fortsette å trene på det.” August (12) fra Centrum Tigers.

“Jeg lærte mye om synet mitt og se basketballbanen bedre. Og jeg vil fortsette å bruke tipsene for å skyte bedre.” Liv (13) fra Kjelsås Basket.

“Jeg lærte om skyteteknikk og bruk av bakbrettet, og jeg vil fortsette å trene skyteteknikken min.” Yannick (14) fra Ås Basket.

Vår spesielle gjestetrener

Peter

For de som ikke kjenner ham, er Peter aktiv i Hammarby Basket i Stockholm Sverige og i det svenske basketballforbundet. For våre spillere i Norge er dette nok en mulighet til å lære i et morsomt, strukturert og inkluderende miljø.

En investering

Vi vil gjerne bevise investeringen foreldre tar når de melder barna sine til akademiet vårt. Blant flere foreldre som gir oss tilbakemelding, her er èn kommentar:

“Kamil som er Konrads far:  “Mine sønners lagkamerat anbefalte på det varmeste å bli med i Rintch Academy. Jeg vil gjerne si tusen takk for denne flotte basketcampen!”

Verdifull basketballtrening har en pris, og vi gjør vårt beste for å finne en balanse ved å levere et baskteballprogram som er økonomisk forsvarlig. Selvfølgelig forstår vi frivillighetskulturen i norsk basketball. Samtidig har våre profesjonelle instruktører og trenere fra utlandet høy kompetanse og må kompenseres for sitt arbeid. Dette er hvordan programmet vårt er lagt opp til, og vi setter pris på foreldrenes tillit og støtte. La oss sammen fortsette å forbedre norsk basketball.

Best regards, Rintch