basketball camp

Hva er RINTCH Basketball Camp?

RINTCH basketballcamp gjennomføres fire ganger i året, hovedsakelig i Oslo-området. Dette er en flott mulighet for spillere som ønsker å trene med samme stil og intensitet som i de største basketballnasjonene. For å gjøre det, tar vi fra utlandet spesialiserte profesjonelle utenlandske trenere for å gi en kombinasjon av tekniske og fysiske treningsøkter som går fra grunnleggende til mer avanserte tilpassede øvelser til hvert gruppenivå.

Våre fordeler

Vi skiller oss fra andre basketcamps gjennom vår ekspertise:
Individuell kvalitetstrening. Dessuten er basketcamp vår flerkulturell på grunn av spillere og trenere med forskjellig bakgrunn. Denne særegenheten gir spillerne en stor ressurs for deres kulturelle berikelse. Ifølge spillerne våre er det som å trene i utlandet.

Hvem kan delta på RINTCH Camp?

Alle gutter og jenter fra 6 til 20 år kan delta da basketball camp er åpen for spillere fra alle klubber i Norge som går fra nybegynnere til landslagsnivå. Flere alumner spiller nå i den norske toppligaen (BLNO) -klubbene, US College og proff i Europa.

Fordeler med å delta på basketball camp:

  • Individuell trening
  • Flerkulturelt
  • Spillere og trenerne med forskjellig bakgrunn

Denne særegenheten gir spillerne en stor ressurs for deres kulturelle berikelse. If￸ølge spillerne er det som å trene i utlandet.

Vi har et forhold på 4 spillere for 1 trener. Vi sø￸rger også for å fø￸lge spillerne våre med deres progresjon via vårt akademiprogram. I tillegg er det en fin måte å få en evaluering gjennom vårt konsulentprogram for de som ￸ønsker å spille internasjonal basketball.

Hvor er RINTCH Camp?

Hittil har vi lykkes med +50 basketcamps i Oslo og på Haugesund Vestlandet.

Vi har fire basketball camps i året:

20% rabatt på treningstøy

Bruk denne koden «Rintch 20%» rabatt ved kjøp av Rintch Academy treningstøy. Rabatten på treningstøy gjelder kun ved kjøp av basketballtrening eller basketcamp.

Telefon + 47 96 72 69 37

E-post

rintch@rintch.no

@copyright – Rintch.no The 1st Basketball Academy in Norway

Adresse

Bygdøhus Arena

Huk Aveny 45

0287 Oslo